Welkom op de website van Schoonheidssalon Skin Art Clinic. Hier staat alle informatie over behandelingen en producten. Ook kunt u hier een afspraak inplannen.

Wimpers en Wenkbrouwen

Je wenkbrauwen en je wimpers zijn zeer bepalend voor je uitstraling. Verzorgde wimpers en goed vormgegeven wenkbrauwen geven je gezicht meer uitdrukking en meer uitstraling.

Je kan je wenkbrauwen bij ons vakkundig laten epileren en waxen in een vorm die perfect bij je gezicht past. Wanneer je je wenkbrauwen en/of wimpers laat verven krijgen ze nog meer een expressieve uitdrukking.

Voordat we gaan verven wordt eerst een beschermende oogcrème aangebracht op de gevoelige huid rondom de ogen. Daarna worden de wimpers/wenkbrauwen geverfd. Je hebt ongeveer 3 tot 4 weken plezier van deze behandeling.

Je kan je wenkbrauwen bij Skin Art Clinic ook met henna laten verven. De behandeling is hetzelfde als bij de standaard verf. De inwerktijd is langer en ook blijft de kleur langer zitten, omdat henna ook de huid mee verft in tegenstelling tot de standaard verf. Je hebt ongeveer 4 tot 6 weken plezier van deze behandeling

Bij Skin Art Clinic is het ook mogelijk om een lash-lift behandeling te boeken. Tijdens een lash-lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale en onschadelijke techniek gekruld. De wimpers worden ook geverfd tijdens deze behandeling. Daardoor lijken je wimpers langer zonder dat daar mascara, wimperkruller of extensions aan te pas komen.

"Het was een heel werk, maar super blij met mijn voeten. Ik draag alleen nog maar slippers. Echt een aanrader!!!"

Carien de Bruin

"Zeer tevreden.
2 hele lieve vriendelijke dames en het eindresultaat was verbazingwekkend
Nooit verwacht zulke volle mooie wimper van mezelf te hebben lash lift en henna brows zeker aan te raden !"

Caroline Van Amersfoort

"Ik kreeg prima verzorging, voldoende uitleg en prima tips. Ik ben zeer tevreden over mijn nagels. Ik word een vaste klant."
Marwa Chaaben

"Fijne behandeling en kennis making met het product graith gekregen, gratis!¡¡ Waar kan dat nog? Goede uitleg over de producten met super resultaat! Ik ben en blijf vaste klant!!"
Renata Steenbergen

"Net een lipblush gedaan bij Jolanda van Skin Art Clinic. Erg blij met het resultaat, Jolanda heeft goed oog voor het kiezen van de kleur. Jolanda was daarnaast heel professioneel. Legde de risico’s goed uit en vertelde stap voor stap wat ze ging doen. Over 6 week weer terug voor de nabehandeling :)"

Meike Jansen

"Heb een hele fijne booster behandeling gehad bij jolanda was zeer aangenaam en super goed voor de huid zo wie zo zijn alle behandelingen daar van top kwaliteit en gastvrij"
Jolanda van Veenendaal

Wij bezorgen door heel Nederland!

Meer informatie

Contact

Adres

Nieuwe Veenendaalseweg 61a

3911 MG Rhenen

Openingstijden

M-V:  9:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: Gesloten

KVK

82629250

BTW

NL003713895B54

Stuur ons een bericht

Algemene voorwaarden

PMU info en algemene voorwaarden

Intake permanente makeup tepelhof

#