Welkom op de website van Schoonheidssalon Skin Art Clinic. Hier staat alle informatie over behandelingen en producten. Ook kunt u hier een afspraak inplannen.

Huidverzorging & Huidverbetering

Het is belangrijk dat je je huid goed verzorgt en met de juiste producten behandelt. Bij Skin Art Clinic hebben wij diverse behandelingen die aansluiten bij elk huidtype en gebruiken we de producten van oolaboo, Medik8 en Spa tijdens de behandelingen. Een stralende en gezonde huid geeft zelfvertrouwen!

Waarom moet je je huid goed verzorgen?

Dagelijks wordt de huid blootgesteld aan zon, uitlaatgassen, schadelijk stoffen in de lucht en make-up. Daarnaast heeft de huid ook te maken met stress, verkeerde voeding, warmte- verschillen, medicatie en hormoonschommelingen. Dit alles kan leiden tot een onrustige huid, acne en droge huid. Het is daarom belangrijk de huid goed te reinigen, de juiste verzorging te geven en te beschermen. Daarmee help je de huidconditie gezond te blijven.

De juiste huidverzorging.

Huidproblemen kunnen ontstaan bij gebruik van de verkeerde huidverzorgingsproducten. Skin Art Clinic biedt diverse behandelingen en helpt je graag bij het uitzoeken van de juiste huidverzorging en behandeling.

Welke huidverzorging is voor jou de beste en welke behandeling?

Bij Skin Art Clinic kan je vooraf een gratis huidanalyse laten maken en deze geeft een duidelijk beeld over je huid met de daarbij behorende huidverzorgings producten en eventuele behandelingen.

Welke producten zijn er?

In de salon wordt gewerkt met Craith. Voor Skin Art Clinic is het belangrijk dat de producten niet op dieren zijn getest, zonder dierlijk product is, geen mineralen, parabenen of ander schadelijk stoffen bevatten. Dit zijn zeer hoogwaardige producten met een betaalbaar prijskaartje.

"Het was een heel werk, maar super blij met mijn voeten. Ik draag alleen nog maar slippers. Echt een aanrader!!!"

Carien de Bruin

"Zeer tevreden.
2 hele lieve vriendelijke dames en het eindresultaat was verbazingwekkend
Nooit verwacht zulke volle mooie wimper van mezelf te hebben lash lift en henna brows zeker aan te raden !"

Caroline Van Amersfoort

"Ik kreeg prima verzorging, voldoende uitleg en prima tips. Ik ben zeer tevreden over mijn nagels. Ik word een vaste klant."
Marwa Chaaben

"Fijne behandeling en kennis making met het product graith gekregen, gratis!¡¡ Waar kan dat nog? Goede uitleg over de producten met super resultaat! Ik ben en blijf vaste klant!!"
Renata Steenbergen

"Net een lipblush gedaan bij Jolanda van Skin Art Clinic. Erg blij met het resultaat, Jolanda heeft goed oog voor het kiezen van de kleur. Jolanda was daarnaast heel professioneel. Legde de risico’s goed uit en vertelde stap voor stap wat ze ging doen. Over 6 week weer terug voor de nabehandeling :)"

Meike Jansen

"Heb een hele fijne booster behandeling gehad bij jolanda was zeer aangenaam en super goed voor de huid zo wie zo zijn alle behandelingen daar van top kwaliteit en gastvrij"
Jolanda van Veenendaal

Wij bezorgen door heel Nederland!

Meer informatie

Contact

Adres

Nieuwe Veenendaalseweg 61a

3911 MG Rhenen

Openingstijden

M-V:  9:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: Gesloten

KVK

82629250

BTW

NL003713895B54

Stuur ons een bericht

Algemene voorwaarden

PMU info en algemene voorwaarden

Intake permanente makeup tepelhof

#