Welkom op de website van Schoonheidssalon Skin Art Clinic. Hier staat alle informatie over behandelingen en producten. Ook kunt u hier een afspraak inplannen.

Huidverzorging & Huidverbetering

Het is belangrijk dat je je huid goed verzorgt en met de juiste producten behandelt. Bij Skin Art Clinic hebben wij diverse behandelingen die aansluiten bij elk huidtype en gebruiken we de producten van oolaboo, Medik8 en Spa tijdens de behandelingen. Een stralende en gezonde huid geeft zelfvertrouwen!

Waarom moet je je huid goed verzorgen?

Dagelijks wordt de huid blootgesteld aan zon, uitlaatgassen, schadelijk stoffen in de lucht en make-up. Daarnaast heeft de huid ook te maken met stress, verkeerde voeding, warmte- verschillen, medicatie en hormoonschommelingen. Dit alles kan leiden tot een onrustige huid, acne en droge huid. Het is daarom belangrijk de huid goed te reinigen, de juiste verzorging te geven en te beschermen. Daarmee help je de huidconditie gezond te blijven.

De juiste huidverzorging.

Huidproblemen kunnen ontstaan bij gebruik van de verkeerde huidverzorgingsproducten. Skin Art Clinic biedt diverse behandelingen en helpt je graag bij het uitzoeken van de juiste huidverzorging en behandeling.

Welke huidverzorging is voor jou de beste en welke behandeling?

Bij Skin Art Clinic kan je vooraf een gratis huidanalyse laten maken en deze geeft een duidelijk beeld over je huid met de daarbij behorende huidverzorgings producten en eventuele behandelingen.

Welke producten zijn er?

In de salon wordt gewerkt met Craith. Voor Skin Art Clinic is het belangrijk dat de producten niet op dieren zijn getest, zonder dierlijk product is, geen mineralen, parabenen of ander schadelijk stoffen bevatten. Dit zijn zeer hoogwaardige producten met een betaalbaar prijskaartje.

"Na 1 dermaplanning behandeling zie ik al meteen resultaat; ze legt alles zo goed uit en geeft zulke goede tips! Vakkundige vrouw en je voelt je meteen op je gemak!"

Desteny van Verseveld

"Gisteren geweest. je krijgt goede informatie waar je ook echt wat aan heb. Wat ik ook leuk vindt zijn de acties. zo blijft het leuk. Ik ben om je heb er een klant bij."

Jolanda Kleinveld van Ruler

"Dermaplaning gehad, goede behandeling met mooi resultaat. Ook mijn wenkbrauwen geepileerd en geverfd naar alle tevredenheid. En als leuk extraatje uit de grabbelton een gratis manicure gewonnen!"
Suus

"Heerlijke behandeling gehad. Goede uitleg van een vakvrouw! Bedankt.."

Rowan Roxanne

"Vandaag een huidanalyse gehad en een proefbehandeling …. zoveel goede informatie en tips! Heel vakkundig en aardig. Wanneer je een goed verzorgde huid wilt zou ik zeker een afspraak maken! Nogmaals bedankt 🙏🏻"

Brenda Kranendonk

"Vanmiddag een ontspanningsmassage ontvangen. o.a ook wat bindweefselmassage. Ben na 1 behandeling al wat meer ontspannen. top en wat was het lekker ontspannend. Had nog wel even mogen duren"
Netty Cijs

Wij bezorgen door heel Nederland!

Meer informatie

Contact

Adres

Veenendaalseweg 61a

3911 MG Rhenen

Openingstijden

M-V:  9:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: Gesloten

KVK

82629250

BTW

NL003713895B54

Stuur ons een bericht

Algemene voorwaarden

PMU info en algemene voorwaarden

Intake permanente makeup tepelhof

#