Welkom op de website van Schoonheidssalon Skin Art Clinic. Hier staat alle informatie over de behandelingen en de producten. Ook kunt u hier een afspraak inplannen.

Nagelbijters-arrangement:

Bij Skin Art Clinic kun je als nagelbijter, uiteraard ook terecht voor mooie nagels. Door het arrangement gaan we samen ervoor zorgen dat de nagels er weer netjes en verzorgd uitzien. nagelriemen, minder kans op ontstekingen, ….

Het is een traject van minimaal 5 weken. En je bent en blijft hopelijk zo tevreden met je nieuwe nagels, dat nagelbijten ook niet meer hoeft.

De 1e behandeling bestaat uit een manicure waarbij alle velletjes weggehaald worden en de nagelriemen verzorgd. De nagels gaan we iets verlengen tot aan je vingertoppen, met polygel. Je krijgt een nagelriemolie mee om de nagelriemen zeker 2x per dag mee in te smeren.

In de 2e behandeling bespreken we eerst hoe het is gegaan en of er nog vragen zijn. We controleren en verzorgen de nagels, repareren waar nodig en we vijlen de nagels weer iets korter.

De 3e behandeling verloopt gelijk als in week 2: We bespreken eerst hoe het is gegaan en of er nog vragen zijn. We controleren en verzorgen de nagels, repareren waar nodig en we vijlen de nagels weer iets korter.

In de 4e behandeling wordt de groei van de natuurlijke nagels gecontroleerd en verzorgd. Ook wordt de uitgroei behandeld, nagels bijgewerkt en weer in model gevijld.

De 5e behandeling is de laatste behandeling van het arrangement en is na 2 weken vanaf de 4e behandeling. Hierbij worden de nagels opnieuw gecontroleerd en verzorgd, gerepareerd waar nodig en de uitgroei wordt behandeld. Mochten er in de tussentijd vragen zijn dan kun je altijd contact opnemen met Skin Art Clinic.

Na de vijfde behandeling kan de standaard nagelbehandeling ingezet worden. Dit is na 3 weken, waarbij we uitgroei nabehandelen en de nagels verzorgen met een manicure.

Bij de eerste afspraak wordt het arrangement met u doorgenomen en kunnen de vervolgafspraken meteen worden ingepland.

Voor 5 complete behandelingen in het nagelbijters-arrangement betaalt u €200

Wanneer u de vervolgafspraken niet nakomt, dan vervalt de garantie.

Bent u een afspraak vergeten, dan gaat de volgende afspraak in.

LET OP: deze kan niet meer worden ingehaald.

 Intensieve behandeling bij acne/puistjes en onzuivere huid

Geschikt voor o.a.: acne, puistjes, mee-eters, onderhuidse verdikkingen, pijnlijke en rode huid, onzuiverheden, gerstekorrels, overactieve talgproductie, enz.

Veel mensen hebben af en toe wel eens last van een bultje, puistje of onregelmatigheid, maar soms worden grote delen van het gelaat of lichaam aangedaan, waardoor iemand zich onzeker gaat voelen. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen mogelijk en hebben we producten met speciale werkstoffen, die zich specifiek richten op deze huidproblemen. Puistjes kunnen zowel in de tienerjaren als op volwassen leeftijd een probleem vormen. Cosmeticagebruik, verandering in de hormoonspiegel, voedingsallergieën, lifestyle, reinigingsmethode, medicijngebruik en een hoge cortisolspiegel (stresshormoon) zijn voorbeelden die gelinkt worden aan het ontstaan van puistjes.

Deze behandeling is speciaal geschikt voor de huid die last heeft van mee-eters, puistjes, talgophopingen en gerstekorrels. De behandeling is gericht op het verwijderen van deze onzuiverheden .

De behandeling bestaat uit een kuur van 6 weken, waarbij je elke week naar de salon komt voor een diep reinigende en kalmerende behandeling. Thuis doe je uiteraard ook je best om de huid zo optimaal mogelijk te verzorgen met de juiste producten van Craith. Nadat de huid weer helemaal in orde is is het verstandig om per drie weken een keer naar de salon te komen voor een herhaalbehandeling.

Wij bezorgen door heel Nederland!

Meer informatie

Contact

Adres

Nieuwe Veenendaalseweg 61a

3911 MG Rhenen

Openingstijden

M-V:  9:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: Gesloten

KVK

82629250

BTW

NL003713895B54

Stuur ons een bericht

Algemene voorwaarden

PMU info en algemene voorwaarden

Intake permanente makeup tepelhof

#