Welkom op de website van Schoonheidssalon Skin Art Clinic. Hier staat alle informatie over de behandelingen en de producten. Ook kunt u hier een afspraak inplannen.

Over ons

Mijn naam is Jolanda Hengeveld, eigenaresse van Skin Art Clinic. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Mijn motto is “Vrouw,  Voelen, Zien en Zijn”. Ik bied verschillende schoonheidsbehandelingen met 100% vegan, eerlijke producten en materialen aan in een gastvrije sfeer in het centrum van Rhenen. Als schoonheidsspecialiste staan voor mij service, kwaliteit en persoonlijke aandacht op de eerste plaats. Ik neem ruim de tijd voor elke behandeling.

Schoonheidssalon Skin Art Clinic stelt allereerst een huid-analyse van u samen en biedt verschillende schoonheidsbehandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, epileren, waxen, threading, wenkbrauw en wimpers, (medische) permanente make-up, scalppigmentatie, Derma- Planing, Derma- Pen, BB-glow,  bindweefsel- en ontspanningsmassage, tanden bleken, hand en nagelverzorging, manicure, gellak, etc.

Alle bijbehorende verzorgingsproducten zijn in de salon te verkrijgen en via de webshop. U kunt bij Skin Art Clinic ook terecht voor huid- en haarverzorging. Skin Art Clinic werkt hoofdzakelijk met de producten van Spa en Craith (zonder parabenen en mineralen, dierproefvrij en vegan). Wij werken milieubewust en uitsluitend met natuurlijke producten (100% vegan) en recyclebare materialen. Bij Skin Art Clinic treft u het gehele assortiment van ‘Spa en Craith aan. Bij ons kunt u alles van Spa en Craith zien, ruiken en ervaren wat het product voor uw huid kan doen en welk product het beste bij uw huid-type past.

Ik nodig u graag uit om vrijblijvend de salon eens te bezoeken om kennis te maken. Ik geef u dan ook graag een gedegen huidadvies en meer informatie over de behandelingen en de producten. 

Ik ben Jolanda Hengeveld en sinds 2021 gediplomeerd schoonheidsspecialiste, Pmu specialiste en eigenaresse van schoonheidssalon Skin Art Clinic All About Beauty in Rhenen.

Jolanda

“Ik ben Michelle Karman en sinds 2021 gediplomeerd schoonheidspecialiste, nagelstyliste en pedicure.”
Michelle

Wij bezorgen door heel Nederland!

Meer informatie

Contact

Adres

Nieuwe Veenendaalseweg 61a

3911 MG Rhenen

Openingstijden

M-V:  9:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: Gesloten

KVK

82629250

BTW

NL003713895B54

Stuur ons een bericht

Algemene voorwaarden

PMU info en algemene voorwaarden

Intake permanente makeup tepelhof

#