Welkom op de website van Schoonheidssalon Skin Art Clinic. Hier staat alle informatie over behandelingen en producten. Ook kunt u hier een afspraak inplannen.

Waxen & Harsen

Harsen of waxen; wat is het verschil?

Eigenlijk is er geen verschil, harsen is het Nederlandse woord en waxen is afgeleid van het engelse to wax. Bij Skin Art Clinic gebruiken we sugar wax.

Wat is SUGAR WAX

Sugar Wax is een 100% natuurlijk ontharingsmiddel. Het is geschikt voor alle huidtypen en werkt ook nog ‘s desinfecterend. Sugar Wax is een zachte en veilige methode, die minder pijnlijk is en de huid zacht maakt en houdt. Er treden geen beschadigingen op aan de huid en geen allergische reacties.

De behandeling is niet pijnlijk, maar ook niet gevoelloos. Bij de een is het gevoeliger dan bij de ander. Sugar wax is het minst pijnlijk van alle wax soorten, omdat deze niet aan de huid hecht en alleen aan het haar. Sugar Wax kan toegepast worden op alle delen van het lichaam. Het haar wordt verwijderd bij de wortel en dat geeft een superglad resultaat, terwijl het minder pijnlijk is dan waxen met dennen wax, honing wax of een synthetische wax.

Bij regelmatige behandeling komen er minder haren terug, omdat de haren tijdens de behandeling niet afbreken. Sugar Wax is effectief, gezond voor de huid, beter voor het milieu en geeft een langdurig gladde huid. Sugar Wax is een alternatieve en natuurlijke manier van ontharen. Sugar Wax kan eerder worden toegepast dan overige waxen en is al effectief als de haartjes 1,5 mm lang zijn. Hierdoor behoren ingegroeide haren tot het verleden en voelt de huid glad en zijdezacht aan. Mensen met psoriasis en suikerziekte kunnen ook worden behandeld. De Sugar Wax is een mengsel van natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen.

Voorbereiding op de behandeling

Het is verstandig om twee weken voor de behandeling je haartjes niet af te scheren/knippen of anders te verwijderen. Ook is het verstandig je benen 2 dagen voor de behandeling te scrubben. Zo krijg je het beste resultaat.

Tijdens de behandeling

Eerst maken we de huid goed schoon, zodat de haartje goed kunnen hechten en brengen een dun laagje talkpoeder aan. Als de hars op de juiste temperatuur is brengen we met een spatel of een roller de sugar wax aan. Vervolgens brengen we de strips aan en drukken deze goed in de wax om ze vervolgens te verwijderen. Na de behandeling smeren we de behandelde huid in met een verkoelende gel.

Na de behandeling

Na de behandeling is het verstandig om de eerste 24 uur niet te zonnen, geen bodymilk of andere crème te gebruiken. Ook sauna en warm douchen wordt afgeraden. Soms ontstaan er kleine rode bultjes of bultjes met witte puntjes na de behandeling. Niet aankomen of stuk maken; deze verdwijnen vanzelf na 1 of 2 dagen. Wij adviseren om iedere zes weken de behandeling te herhalen. Ook in de winter, want dan behoud je een beter resultaat en is het minder gevoelig.

"Het was een heel werk, maar super blij met mijn voeten. Ik draag alleen nog maar slippers. Echt een aanrader!!!"

Carien de Bruin

"Zeer tevreden.
2 hele lieve vriendelijke dames en het eindresultaat was verbazingwekkend
Nooit verwacht zulke volle mooie wimper van mezelf te hebben lash lift en henna brows zeker aan te raden !"

Caroline Van Amersfoort

"Ik kreeg prima verzorging, voldoende uitleg en prima tips. Ik ben zeer tevreden over mijn nagels. Ik word een vaste klant."
Marwa Chaaben

"Fijne behandeling en kennis making met het product graith gekregen, gratis!¡¡ Waar kan dat nog? Goede uitleg over de producten met super resultaat! Ik ben en blijf vaste klant!!"
Renata Steenbergen

"Net een lipblush gedaan bij Jolanda van Skin Art Clinic. Erg blij met het resultaat, Jolanda heeft goed oog voor het kiezen van de kleur. Jolanda was daarnaast heel professioneel. Legde de risico’s goed uit en vertelde stap voor stap wat ze ging doen. Over 6 week weer terug voor de nabehandeling :)"

Meike Jansen

"Heb een hele fijne booster behandeling gehad bij jolanda was zeer aangenaam en super goed voor de huid zo wie zo zijn alle behandelingen daar van top kwaliteit en gastvrij"
Jolanda van Veenendaal

Wij bezorgen door heel Nederland!

Meer informatie

Contact

Adres

Nieuwe Veenendaalseweg 61a

3911 MG Rhenen

Openingstijden

M-V:  9:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: Gesloten

KVK

82629250

BTW

NL003713895B54

Stuur ons een bericht

Algemene voorwaarden

PMU info en algemene voorwaarden

Intake permanente makeup tepelhof

#