Welkom op de website van Schoonheidssalon Skin Art Clinic. Hier staat alle informatie over behandelingen en producten. Ook kunt u hier een afspraak inplannen.

Massages

Wist je dat een ontspanningsmassage de productie van stresshormonen verlaagd en de bloedsomloop stimuleert? Hierdoor kan het lichaam ontspannen.

Tijdens een massage worden er allerlei hormonen aangemaakt waaronder een hormoon dat oxytocine heet (het knuffelhormoon). Dit hormoon zorgt voor een verlagend stressniveau, zodat je je blij, tevreden en ontspannen voelt.

Ook zorgt een massage ervoor dat je het hormoon serotonine (gelukshormoon) wordt aangemaakt. Door dit hormoon daalt je cortisol, wat een stresshormoon is. Doordat het cortisol daalt voel je je gelijk meer ontspannen.

Verlagen van de bloeddruk.

Door een massage ga je je kalmer voelen, je ademhaling is dieper en rustiger en daardoor daalt de hartslag. Het dalen van de hartslag zorgt ervoor dat de bloeddruk wat wordt verlaagd.

Ontspannend voor de spieren.

We ervaren allemaal regelmatig stress, de een heeft er meer last van dan de ander. Stress heeft een nadelige invloed op het lichaam en geest. Slapeloosheid, vermoeidheid en prikkelbaarheid zijn een aantal van de symptomen, maar dus ook zorgt stress voor gespannen spieren.

Doordat de spieren gespannen zijn kan er een slechte lichaamshouding ontstaan, waardoor de spieren nog meer gespannen worden. Door de spieren te masseren wordt de bloedsomloop gestimuleerd en dat zorgt ervoor dat de afval- stoffen die zich hebben opgehoopt, worden afgevoerd en hierdoor verlaagt de spierspanning.

Het beleven van een massage heeft veel gezonde voordelen en naast de voordelen is ontspanning uiteraard ook een hele goede reden om je te laten masseren. Door ons drukke leven vergeten we vaak om de nodige rust te nemen. Zonder regelmatige ontspanning kan dit lichamelijke, maar ook geestelijke klachten opleveren.

Skin Art Clinic biedt diverse massages aan. Maak je keuze en ontspan. Boek een massage! Voor jezelf of voor een ander…

"Het was een heel werk, maar super blij met mijn voeten. Ik draag alleen nog maar slippers. Echt een aanrader!!!"

Carien de Bruin

"Zeer tevreden.
2 hele lieve vriendelijke dames en het eindresultaat was verbazingwekkend
Nooit verwacht zulke volle mooie wimper van mezelf te hebben lash lift en henna brows zeker aan te raden !"

Caroline Van Amersfoort

"Ik kreeg prima verzorging, voldoende uitleg en prima tips. Ik ben zeer tevreden over mijn nagels. Ik word een vaste klant."
Marwa Chaaben

"Fijne behandeling en kennis making met het product graith gekregen, gratis!¡¡ Waar kan dat nog? Goede uitleg over de producten met super resultaat! Ik ben en blijf vaste klant!!"
Renata Steenbergen

"Net een lipblush gedaan bij Jolanda van Skin Art Clinic. Erg blij met het resultaat, Jolanda heeft goed oog voor het kiezen van de kleur. Jolanda was daarnaast heel professioneel. Legde de risico’s goed uit en vertelde stap voor stap wat ze ging doen. Over 6 week weer terug voor de nabehandeling :)"

Meike Jansen

"Heb een hele fijne booster behandeling gehad bij jolanda was zeer aangenaam en super goed voor de huid zo wie zo zijn alle behandelingen daar van top kwaliteit en gastvrij"
Jolanda van Veenendaal

Wij bezorgen door heel Nederland!

Meer informatie

Contact

Adres

Nieuwe Veenendaalseweg 61a

3911 MG Rhenen

Openingstijden

M-V:  9:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: Gesloten

KVK

82629250

BTW

NL003713895B54

Stuur ons een bericht

Algemene voorwaarden

PMU info en algemene voorwaarden

Intake permanente makeup tepelhof

#