Welkom op de website van Schoonheidssalon Skin Art Clinic. Hier staat alle informatie over behandelingen en producten. Ook kunt u hier een afspraak inplannen.

Massages

Wist je dat een ontspanningsmassage de productie van stresshormonen verlaagd en de bloedsomloop stimuleert? Hierdoor kan het lichaam ontspannen.

Tijdens een massage worden er allerlei hormonen aangemaakt waaronder een hormoon dat oxytocine heet (het knuffelhormoon). Dit hormoon zorgt voor een verlagend stressniveau, zodat je je blij, tevreden en ontspannen voelt.

Ook zorgt een massage ervoor dat je het hormoon serotonine (gelukshormoon) wordt aangemaakt. Door dit hormoon daalt je cortisol, wat een stresshormoon is. Doordat het cortisol daalt voel je je gelijk meer ontspannen.

Verlagen van de bloeddruk.

Door een massage ga je je kalmer voelen, je ademhaling is dieper en rustiger en daardoor daalt de hartslag. Het dalen van de hartslag zorgt ervoor dat de bloeddruk wat wordt verlaagd.

Ontspannend voor de spieren.

We ervaren allemaal regelmatig stress, de een heeft er meer last van dan de ander. Stress heeft een nadelige invloed op het lichaam en geest. Slapeloosheid, vermoeidheid en prikkelbaarheid zijn een aantal van de symptomen, maar dus ook zorgt stress voor gespannen spieren.

Doordat de spieren gespannen zijn kan er een slechte lichaamshouding ontstaan, waardoor de spieren nog meer gespannen worden. Door de spieren te masseren wordt de bloedsomloop gestimuleerd en dat zorgt ervoor dat de afval- stoffen die zich hebben opgehoopt, worden afgevoerd en hierdoor verlaagt de spierspanning.

Het beleven van een massage heeft veel gezonde voordelen en naast de voordelen is ontspanning uiteraard ook een hele goede reden om je te laten masseren. Door ons drukke leven vergeten we vaak om de nodige rust te nemen. Zonder regelmatige ontspanning kan dit lichamelijke, maar ook geestelijke klachten opleveren.

Skin Art Clinic biedt diverse massages aan. Maak je keuze en ontspan. Boek een massage! Voor jezelf of voor een ander…

"Na 1 dermaplanning behandeling zie ik al meteen resultaat; ze legt alles zo goed uit en geeft zulke goede tips! Vakkundige vrouw en je voelt je meteen op je gemak!"

Desteny van Verseveld

"Gisteren geweest. je krijgt goede informatie waar je ook echt wat aan heb. Wat ik ook leuk vindt zijn de acties. zo blijft het leuk. Ik ben om je heb er een klant bij."

Jolanda Kleinveld van Ruler

"Dermaplaning gehad, goede behandeling met mooi resultaat. Ook mijn wenkbrauwen geepileerd en geverfd naar alle tevredenheid. En als leuk extraatje uit de grabbelton een gratis manicure gewonnen!"
Suus

"Heerlijke behandeling gehad. Goede uitleg van een vakvrouw! Bedankt.."

Rowan Roxanne

"Vandaag een huidanalyse gehad en een proefbehandeling …. zoveel goede informatie en tips! Heel vakkundig en aardig. Wanneer je een goed verzorgde huid wilt zou ik zeker een afspraak maken! Nogmaals bedankt 🙏🏻"

Brenda Kranendonk

"Vanmiddag een ontspanningsmassage ontvangen. o.a ook wat bindweefselmassage. Ben na 1 behandeling al wat meer ontspannen. top en wat was het lekker ontspannend. Had nog wel even mogen duren"
Netty Cijs

Wij bezorgen door heel Nederland!

Meer informatie

Contact

Adres

Veenendaalseweg 61a

3911 MG Rhenen

Openingstijden

M-V:  9:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: Gesloten

KVK

82629250

BTW

NL003713895B54

Stuur ons een bericht

Algemene voorwaarden

PMU info en algemene voorwaarden

Intake permanente makeup tepelhof

#