Welkom op de website van Schoonheidssalon Skin Art Clinic. Hier staat alle informatie over behandelingen en producten. Ook kunt u hier een afspraak inplannen.

Biopulse & Microneedling

COMBINATIE BIOPULSE & MICRONEEDLING (90 min) € 145,00

Bij deze behandeling wordt de PioPulse behandeling gecombineerd met MicroNeedling. De effectiviteit en extra collageen-opbouw wordt tijdens deze combinatie tot 50% verhoogd, waardoor er in kortere tijd intensievere resultaten behaald kunnen worden. BioPulse versterkt de werking van de MicroNeedling behandeling en zorgt voor de essentiële toename van zuurstof in de huid. Hierdoor kan er meer collageen aangemaakt worden. Collageen kan alleen aangemaakt worden in combinatie met zuurstof en als er voldoende brandstof voorhanden is (vitamine A en C). Beide vitaminen worden aangebracht tijdens deze behandeling.

Deze behandeling geeft al een mooi resultaat na 1 behandeling, in kuurverband verkrijg je een optimaal resultaat met 4 tot 6 behandelingen om de 28 dagen of voor een nog intensiever resultaat:
Behandeling 1: MicroNeedling + Biopulse
Behandeling 2: 14 dagen later BioPulse
Behandeling 3: weer 14 dagen later MicroNeedling +BioPulse
Behandeling 4: weer 14 dagen later BioPulse
en zo verder…

Bij het volgen van een kuur is het gebruik van de juiste Salonnepro thuisproducten noodzakelijk om een optimaal resultaat te verkrijgen.

Wat is Biopulse Therapy (70min) € 95,00

Een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het herstelt snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau en lymfedrainage.
Na een ontgiftende reiniging wordt de huid voorbehandeld met een complex van peptiden en pure vitamine C.
Daarna wordt het speciale masker aangebracht, dit wordt volledig hard. Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel, zuurstofrijk bloed wordt naar de huid vervoerd zodat collageen en elastine beter en sneller worden aangemaakt. Afvalstoffen en opgehoopte toxinen worden afgebroken en afgevoerd.

Na het masker kleurt de huid tijdelijk rood en vaak zijn er kleine, rode bloedvaatjes in de huid te zien. Dit is een positief en niet schadelijk effect, zuurstofrijk bloed is namelijk helderrood. De mate van roodheid verschilt per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.

Het masker heeft, naast het oxygenatie effect ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en verstopte poriën worden ontdaan van blokkades. Tijdens de pulserende fase worden de spieren van het gezicht beter doorbloedt en verstevigt, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien.

Effectiviteit: anti-aging, lifting en versteviging, aanmaak van collageen en elastine, afvoeren van afvalstoffen en toxinen, verhelderen van hyperpigmentatie, verwijderen van dode huidcellen, verwijderen van verstoppingen uit de poriën, reguleren van de talgproductie, bestrijden van vrije radicalen

In de dagen na de behandeling kan de huid nog af en toe wat rozig kleuren op de delen waar het masker is aangebracht. De huid kan na de behandeling warm en trekkerig aanvoelen, alsof je te lang in de zon hebt gezeten. Dit gevoel trekt binnen 24-48 uur weg. De resultaten zijn afhankelijk per persoon, waar de ene persoon na slechts 1 behandeling een mooi resultaat ziet, kan de andere persoon meerdere behandelingen nodig hebben. Zo’n 4 tot 6 behandelingen gegeven in kuurverband, om de 7 á 14 dagen, geven het beste resultaat met deze adviezen:

Vermijd de zon, sauna en fysieke inspanning (zoals sporten) gedurende de eerste 24  

uur. Bij blootstelling aan de zon altijd de Anti-aging protect cream SPF-50 aanbrengen. Drink de rest van de dag minimaal 2 liter water, dit is erg belangrijk, omdat er veel afvalstoffen en gifstoffen afgevoerd moeten worden.

Bij het volgen van een kuur is het gebruik van de juiste Salonnepro thuisproducten noodzakelijk om een optimaal resultaat te verkrijgen.

 

 WAT IS MICRONEEDLING (Dermapen) (60 min) € 85,00

De huid wordt intensief gereinigd en ontsmet en voorbereid op het needlen d.m.v. de Pre Peel Solution. De krachtige werkstoffen worden diep in de huid gebracht m.b.v. de MesoPen en vervolgens wordt de Bio Actieve vitamine C serum aangebracht. Daarna volgt het Microneedling Peel-off Mask op basis Spirulina alg, ginseng en vitamine C. Dan volgt de afsluitende verzorging met Calendula Oil Elixir.

Na de behandeling zal de huid de kleine beschadigingen aan de huid gaan dichten met collageen, de huid is weer ‘dicht’ na 24 uur. De eerste 24 uur moet de huid met rust gelaten worden. Gedurende de rest van de dag géén cosmetica gebruiken, ook geen dag- of nachtcrème of make-up. Gedurende dezelfde dag tevens niet sporten, geen sauna, geen (zon)nebank en geen bad nemen (i.v.m zweten en bacteriën). Douchen kan wel na 6 uur na de behandeling. In de weken na de behandeling zal de huid hard aan het werk gaan om nieuw collageen aan te maken op de plekken waar dit nodig is. Dit proces duurt ongeveer 28 dagen, daarom kan behandeling 2 pas na 28 dagen plaatsvinden.

Met een MicroNeedling behandeling wordt de huid gestimuleerd tot het aanmaken van collageen. Hierdoor wordt de huid weer steviger en worden rimpeltjes opgevuld. Het is een intensieve en huidverbeterende behandeling bij fijne lijntjes, rimpelvorming en hyperpigmentatie. Er worden met een pen micro beschadigingen in de huid gemaakt. Deze beschadigingen worden door de huid gedicht met collageen. De huidverbeterende serums die tijdens het ‘needlen’ gebruikt worden, kunnen op deze manier diep in de huid worden opgenomen. Er wordt gewerkt met serums die diep in de huid komen. Dit zijn serums die retinol, vitamine C, E en pro-vitamine B5 (panthenol) bevatten. Deze vitamines zullen de huid ondersteunen in het proces van de aanmaak van collageen.

MicroNeedling is perfect bij huidveroudering en rimpels, littekens (bij verheven littekens kan er elke 2 weken behandeld worden op het litteken), grove poriën, pigmentatie en voor een huidzuiverende werking.

MicroNeedling mag niet toegepast worden bij: geïrriteerde huid, bij een huid infectie of schimmelinfectie, actieve acne, actieve rosacea, eczeem plekken, psoriasis, actinische keratosen, kanker, open wonden of zweren, bloedstollingsproblemen, diabetes, immuunsysteem remmende medicijnen (overleg met de huisarts) en HIV virus.

Natuurlijk is het mogelijk om een eenmalige behandeling MicroNeedling te ondergaan. Dit wordt vaak preventief gedaan. Voor een intensiever en optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Vaak volstaan 4 tot 6 behandelingen, die plaatsvinden om de 28 dagen. Na de kuur kunt u de huid helpen ondersteunen door elk kwartaal een behandeling te ondergaan.

Bij het volgen van een kuur is het gebruik van de juiste Salonnepro thuisproducten noodzakelijk om een optimaal resultaat te verkrijgen.

"Het was een heel werk, maar super blij met mijn voeten. Ik draag alleen nog maar slippers. Echt een aanrader!!!"

Carien de Bruin

"Zeer tevreden.
2 hele lieve vriendelijke dames en het eindresultaat was verbazingwekkend
Nooit verwacht zulke volle mooie wimper van mezelf te hebben lash lift en henna brows zeker aan te raden !"

Caroline Van Amersfoort

"Ik kreeg prima verzorging, voldoende uitleg en prima tips. Ik ben zeer tevreden over mijn nagels. Ik word een vaste klant."
Marwa Chaaben

"Fijne behandeling en kennis making met het product graith gekregen, gratis!¡¡ Waar kan dat nog? Goede uitleg over de producten met super resultaat! Ik ben en blijf vaste klant!!"
Renata Steenbergen

"Net een lipblush gedaan bij Jolanda van Skin Art Clinic. Erg blij met het resultaat, Jolanda heeft goed oog voor het kiezen van de kleur. Jolanda was daarnaast heel professioneel. Legde de risico’s goed uit en vertelde stap voor stap wat ze ging doen. Over 6 week weer terug voor de nabehandeling :)"

Meike Jansen

"Heb een hele fijne booster behandeling gehad bij jolanda was zeer aangenaam en super goed voor de huid zo wie zo zijn alle behandelingen daar van top kwaliteit en gastvrij"
Jolanda van Veenendaal

Wij bezorgen door heel Nederland!

Meer informatie

Contact

Adres

Nieuwe Veenendaalseweg 61a

3911 MG Rhenen

Openingstijden

M-V:  9:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: Gesloten

KVK

82629250

BTW

NL003713895B54

Stuur ons een bericht

Algemene voorwaarden

PMU info en algemene voorwaarden

Intake permanente makeup tepelhof

#