Welkom op de website van Schoonheidssalon Skin Art Clinic. Hier staat alle informatie over behandelingen en producten. Ook kunt u hier een afspraak inplannen.

Nagel en Handbehandelingen

Manicure

Niet alleen een heerlijk ontspannen momentje voor de handen, maar ook onmisbaar voor mooi verzorgde handen. Je handen worden veel gebruikt en blootgesteld aan kou of juist warmte en daardoor ontstaat er een verminderde conditie van de huid en nagels. Een manicure geeft de handen en nagels een oppepper en verzorgde uitstraling.

De behandeling

We starten de behandeling met een handbadje met een kalmerende en ontspannende bruisbal. Daarna behandelen we de nagelriemen, duwen deze zachtjes terug en masseren we de nagelriemen met Dadi-oil. Vervolgens vijlen we de nagels in vorm. Na het vijlen van de nagels volgt er een heerlijk ontspannende handmassage die de doorbloeding stimuleert. Hierbij gebruiken we hydraterende massage olie. Na de massage reinigen we de handen en de nagels en brengen een basislak aan. Er is ook een mogelijkheid om te kiezen voor een gellak behandeling. Of een van de andere nagel behandelingen.

Mooie nagels met BIAB en gellak.

Mooi nagels is voor vrouwen een belangrijk onderdeel van de uiterlijke verzorging. Maar ook mannen vinden de verzorging van hun handen en de nagels steeds belangrijker worden.

BIAB

De behandeling met BIAB zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven. De kans op scheuren is ook kleiner. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn. BIAB is uitermate geschikt voor de nagelbijter of voor broze, kwetsbare nagels die dun zijn. BIAB heeft een naturel kleur en kan afgelakt worden met gel lak in de gewenste kleur.

Het zelf verwijderen van de opgezette nagels wordt sterk afgeraden! Neem bij ongemakken of vragen altijd contact op met Skin Art Clinic.

Goed om te Weten!

Laat er een stukje los van de lak of nagel? Pluk er dan niet aan! Probeer heel voorzichtig het losse deel glad te vijlen en kom terug naar de winkel, zodat wij het kunnen oplossen.

Een behandeling met een van bovenstaande producten is niet schadelijk voor je nagels.

Je haalt een van bovenstaande producten weg met een speciale remover set. Doe je dat niet, dan beschadig je je nagels!

Het is verstandiger om een van bovenstaande producten te laten verwijderen bij de specialist.

"Na 1 dermaplanning behandeling zie ik al meteen resultaat; ze legt alles zo goed uit en geeft zulke goede tips! Vakkundige vrouw en je voelt je meteen op je gemak!"

Desteny van Verseveld

"Gisteren geweest. je krijgt goede informatie waar je ook echt wat aan heb. Wat ik ook leuk vindt zijn de acties. zo blijft het leuk. Ik ben om je heb er een klant bij."

Jolanda Kleinveld van Ruler

"Dermaplaning gehad, goede behandeling met mooi resultaat. Ook mijn wenkbrauwen geepileerd en geverfd naar alle tevredenheid. En als leuk extraatje uit de grabbelton een gratis manicure gewonnen!"
Suus

"Heerlijke behandeling gehad. Goede uitleg van een vakvrouw! Bedankt.."

Rowan Roxanne

"Vandaag een huidanalyse gehad en een proefbehandeling …. zoveel goede informatie en tips! Heel vakkundig en aardig. Wanneer je een goed verzorgde huid wilt zou ik zeker een afspraak maken! Nogmaals bedankt 🙏🏻"

Brenda Kranendonk

"Vanmiddag een ontspanningsmassage ontvangen. o.a ook wat bindweefselmassage. Ben na 1 behandeling al wat meer ontspannen. top en wat was het lekker ontspannend. Had nog wel even mogen duren"
Netty Cijs

Wij bezorgen door heel Nederland!

Meer informatie

Contact

Adres

Veenendaalseweg 61a

3911 MG Rhenen

Openingstijden

M-V:  9:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: Gesloten

KVK

82629250

BTW

NL003713895B54

Stuur ons een bericht

Algemene voorwaarden

PMU info en algemene voorwaarden

Intake permanente makeup tepelhof

#