Welkom op de website van Schoonheidssalon Skin Art Clinic. Hier staat alle informatie over behandelingen en producten. Ook kunt u hier een afspraak inplannen.

Nagel en Handbehandelingen

Manicure

Niet alleen een heerlijk ontspannen momentje voor de handen, maar ook onmisbaar voor mooi verzorgde handen. Je handen worden veel gebruikt en blootgesteld aan kou of juist warmte en daardoor ontstaat er een verminderde conditie van de huid en nagels. Een manicure geeft de handen en nagels een oppepper en verzorgde uitstraling.

De behandeling

We starten de behandeling met een handbadje met een kalmerende en ontspannende bruisbal. Daarna behandelen we de nagelriemen, duwen deze zachtjes terug en masseren we de nagelriemen met Dadi-oil. Vervolgens vijlen we de nagels in vorm. Na het vijlen van de nagels volgt er een heerlijk ontspannende handmassage die de doorbloeding stimuleert. Hierbij gebruiken we hydraterende massage olie. Na de massage reinigen we de handen en de nagels en brengen een basislak aan. Er is ook een mogelijkheid om te kiezen voor een gellak behandeling. Of een van de andere nagel behandelingen.

Mooie nagels met BIAB en gellak.

Mooi nagels is voor vrouwen een belangrijk onderdeel van de uiterlijke verzorging. Maar ook mannen vinden de verzorging van hun handen en de nagels steeds belangrijker worden.

BIAB

De behandeling met BIAB zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven. De kans op scheuren is ook kleiner. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn. BIAB is uitermate geschikt voor de nagelbijter of voor broze, kwetsbare nagels die dun zijn. BIAB heeft een naturel kleur en kan afgelakt worden met gel lak in de gewenste kleur.

Het zelf verwijderen van de opgezette nagels wordt sterk afgeraden! Neem bij ongemakken of vragen altijd contact op met Skin Art Clinic.

Goed om te Weten!

Laat er een stukje los van de lak of nagel? Pluk er dan niet aan! Probeer heel voorzichtig het losse deel glad te vijlen en kom terug naar de winkel, zodat wij het kunnen oplossen.

Een behandeling met een van bovenstaande producten is niet schadelijk voor je nagels.

Je haalt een van bovenstaande producten weg met een speciale remover set. Doe je dat niet, dan beschadig je je nagels!

Het is verstandiger om een van bovenstaande producten te laten verwijderen bij de specialist.

"Het was een heel werk, maar super blij met mijn voeten. Ik draag alleen nog maar slippers. Echt een aanrader!!!"

Carien de Bruin

"Zeer tevreden.
2 hele lieve vriendelijke dames en het eindresultaat was verbazingwekkend
Nooit verwacht zulke volle mooie wimper van mezelf te hebben lash lift en henna brows zeker aan te raden !"

Caroline Van Amersfoort

"Ik kreeg prima verzorging, voldoende uitleg en prima tips. Ik ben zeer tevreden over mijn nagels. Ik word een vaste klant."
Marwa Chaaben

"Fijne behandeling en kennis making met het product graith gekregen, gratis!¡¡ Waar kan dat nog? Goede uitleg over de producten met super resultaat! Ik ben en blijf vaste klant!!"
Renata Steenbergen

"Net een lipblush gedaan bij Jolanda van Skin Art Clinic. Erg blij met het resultaat, Jolanda heeft goed oog voor het kiezen van de kleur. Jolanda was daarnaast heel professioneel. Legde de risico’s goed uit en vertelde stap voor stap wat ze ging doen. Over 6 week weer terug voor de nabehandeling :)"

Meike Jansen

"Heb een hele fijne booster behandeling gehad bij jolanda was zeer aangenaam en super goed voor de huid zo wie zo zijn alle behandelingen daar van top kwaliteit en gastvrij"
Jolanda van Veenendaal

Wij bezorgen door heel Nederland!

Meer informatie

Contact

Adres

Nieuwe Veenendaalseweg 61a

3911 MG Rhenen

Openingstijden

M-V:  9:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: Gesloten

KVK

82629250

BTW

NL003713895B54

Stuur ons een bericht

Algemene voorwaarden

PMU info en algemene voorwaarden

Intake permanente makeup tepelhof

#