Welkom op de website van Schoonheidssalon Skin Art Clinic. Hier staat alle informatie over behandelingen en producten. Ook kunt u hier een afspraak inplannen.

Dermatografie

Dermatografie wordt ook wel medische tatoeage of permanente make-up genoemd..

Als het gaat om een medische tatoeage, dan kan het geplaatst worden bij de volgende aandoeningen: Hyperpigmentatie (teveel aan pigment), litteken vermindering, tepelreconstructie, tepelhofreconstructie, kleurafwijkingen in de huid, liplijn en lipinvulling bij een Schisis (hazelip).

Is permanente make-up geschikt voor jou?

Voordat de medische tatoeage wordt aangebracht is er eerst een intake gesprek. In dit gesprek vragen wij naar je wensen en bespreken we de mogelijkheden. Ook stellen we vragen over je gezondheid. In overleg bepalen we de kleur en de vorm en gaan we na een bedenktijd over tot plaatsen van de medische tatoeage.

Plaatsen van de medische tatoeage

Direct na de plaatsing is de tatoeage vrij donker en kan de huid licht gezwollen zijn. Enkele dagen later zal de kleur al afnemen en uiteindelijk ongeveer 50% lichter worden. Na 4-6 weken kom je terug en bespreken we het resultaat. Zo nodig herhalen we de behandeling. De medische tatoeage is klaar wanneer de vorm en kleur zo dicht mogelijk de natuurlijke vorm en kleur benaderd.

Na enkele jaren kan de medische tatoeage vervagen en moet deze bijgewerkt worden.

 

 

"Het was een heel werk, maar super blij met mijn voeten. Ik draag alleen nog maar slippers. Echt een aanrader!!!"

Carien de Bruin

"Zeer tevreden.
2 hele lieve vriendelijke dames en het eindresultaat was verbazingwekkend
Nooit verwacht zulke volle mooie wimper van mezelf te hebben lash lift en henna brows zeker aan te raden !"

Caroline Van Amersfoort

"Ik kreeg prima verzorging, voldoende uitleg en prima tips. Ik ben zeer tevreden over mijn nagels. Ik word een vaste klant."
Marwa Chaaben

"Fijne behandeling en kennis making met het product graith gekregen, gratis!¡¡ Waar kan dat nog? Goede uitleg over de producten met super resultaat! Ik ben en blijf vaste klant!!"
Renata Steenbergen

"Net een lipblush gedaan bij Jolanda van Skin Art Clinic. Erg blij met het resultaat, Jolanda heeft goed oog voor het kiezen van de kleur. Jolanda was daarnaast heel professioneel. Legde de risico’s goed uit en vertelde stap voor stap wat ze ging doen. Over 6 week weer terug voor de nabehandeling :)"

Meike Jansen

"Heb een hele fijne booster behandeling gehad bij jolanda was zeer aangenaam en super goed voor de huid zo wie zo zijn alle behandelingen daar van top kwaliteit en gastvrij"
Jolanda van Veenendaal

Wij bezorgen door heel Nederland!

Meer informatie

Contact

Adres

Nieuwe Veenendaalseweg 61a

3911 MG Rhenen

Openingstijden

M-V:  9:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: Gesloten

KVK

82629250

BTW

NL003713895B54

Stuur ons een bericht

Algemene voorwaarden

PMU info en algemene voorwaarden

Intake permanente makeup tepelhof

#