Welkom op de website van Schoonheidssalon Skin Art Clinic. Hier staat alle informatie over behandelingen en producten. Ook kunt u hier een afspraak inplannen.

Dermatografie

Dermatografie wordt ook wel medische tatoeage of permanente make-up genoemd..

Als het gaat om een medische tatoeage, dan kan het geplaatst worden bij de volgende aandoeningen: Hyperpigmentatie (teveel aan pigment), litteken vermindering, tepelreconstructie, tepelhofreconstructie, kleurafwijkingen in de huid, liplijn en lipinvulling bij een Schisis (hazelip).

Is permanente make-up geschikt voor jou?

Voordat de medische tatoeage wordt aangebracht is er eerst een intake gesprek. In dit gesprek vragen wij naar je wensen en bespreken we de mogelijkheden. Ook stellen we vragen over je gezondheid. In overleg bepalen we de kleur en de vorm en gaan we na een bedenktijd over tot plaatsen van de medische tatoeage.

Plaatsen van de medische tatoeage

Direct na de plaatsing is de tatoeage vrij donker en kan de huid licht gezwollen zijn. Enkele dagen later zal de kleur al afnemen en uiteindelijk ongeveer 50% lichter worden. Na 4-6 weken kom je terug en bespreken we het resultaat. Zo nodig herhalen we de behandeling. De medische tatoeage is klaar wanneer de vorm en kleur zo dicht mogelijk de natuurlijke vorm en kleur benaderd.

Na enkele jaren kan de medische tatoeage vervagen en moet deze bijgewerkt worden.

 

 

"Na 1 dermaplanning behandeling zie ik al meteen resultaat; ze legt alles zo goed uit en geeft zulke goede tips! Vakkundige vrouw en je voelt je meteen op je gemak!"

Desteny van Verseveld

"Gisteren geweest. je krijgt goede informatie waar je ook echt wat aan heb. Wat ik ook leuk vindt zijn de acties. zo blijft het leuk. Ik ben om je heb er een klant bij."

Jolanda Kleinveld van Ruler

"Dermaplaning gehad, goede behandeling met mooi resultaat. Ook mijn wenkbrauwen geepileerd en geverfd naar alle tevredenheid. En als leuk extraatje uit de grabbelton een gratis manicure gewonnen!"
Suus

"Heerlijke behandeling gehad. Goede uitleg van een vakvrouw! Bedankt.."

Rowan Roxanne

"Vandaag een huidanalyse gehad en een proefbehandeling …. zoveel goede informatie en tips! Heel vakkundig en aardig. Wanneer je een goed verzorgde huid wilt zou ik zeker een afspraak maken! Nogmaals bedankt 🙏🏻"

Brenda Kranendonk

"Vanmiddag een ontspanningsmassage ontvangen. o.a ook wat bindweefselmassage. Ben na 1 behandeling al wat meer ontspannen. top en wat was het lekker ontspannend. Had nog wel even mogen duren"
Netty Cijs

Wij bezorgen door heel Nederland!

Meer informatie

Contact

Adres

Herenstraat 9A
3911 JA Rhenen

Openingstijden

M-V:  9:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: Gesloten

KVK

82629250

BTW

NL003713895B54

Stuur ons een bericht

Algemene voorwaarden

PMU info en algemene voorwaarden

Intake permanente makeup tepelhof