Welkom op de website van Schoonheidssalon Skin Art Clinic. Hier staat alle informatie over behandelingen en producten. Ook kunt u hier een afspraak inplannen.

Permanente Make-Up

Permanente make-up is een van de specialisaties bij Skin Art Clinic.
We brengen pigmenten aan in de bovenste huidlaag met een speciaal daarvoor geschikte PMU machine en naalden. Zo creëren we wenkbrauwen, eyeliners, lipliners of full lips. Bij Skin Art Clinic staan kwaliteit, hygiëne , vakkundigheid en service op de eerste plaats. Ik ben een gediplomeerd permanente make-up artist en de salon is GGD goedgekeurd. Wil je niet meer uren voor de spiegel staan om je make-up aan te brengen, geen uitgelopen eyeliner of bijgetekende wenkbrauwen meer. Wil je mooie verzorgde lippen zonder dat je lippenstift op hoeft te doen of een lipliner moet gebruiken. Dan is permanente make-up misschien de oplossing voor jou. Loop gerust ‘s binnen in de salon voor meer informatie en vrijblijvend advies.

De wenkbrauwen

Heb je bijna geen of weinig wenkbrauwen?

Dan is de Hairstroke techniek misschien iets voor jou. Bij de Hairstroke techniek worden er haartjes aangebracht met pigment waardoor er een natuurlijk uitstraling van vollere wenkbrauwen kan worden gecreëerd. Heb je dunne (of weinig vorm in) de wenkbrauwen, maar nog voldoende haartjes dan is de Schaduwtechniek oftewel de Powderbrow wel geschikt voor jou.

Soms is een combinatie van de twee technieken ook mogelijk om toe te passen. Heb je al permanente make-up en is die vervaagd of niet meer naar wens? Ook dan kan je bij Skin Art Clinic terecht. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. Dan kijken we samen of het geschikt is voor je en om de mogelijkheden te bespreken

De eyeliner

Er zijn verschillende eyeliners mogelijk. De Lash in Lash techniek is het pigmenteren tussen de haartjes, waardoor de wimperrand gekleurd wordt en daardoor de wimpers voller lijken en een natuurlijke uitstraling behouden.

De eyeliner is hetzelfde principe, alleen wordt er een extra lijn tegen de wimperrand gezet.

Bij de Advanced Eyeliner (bredere eyeliner) laten we de lijn iets uitwaaieren naar de buitenhoek, waardoor er een ‘wing’ wordt gecreëerd. Een mooie eyliner laat uw ogen spreken!

De lipliner

Bij de lippen zijn soms de contouren wat vervaagd of ogen niet symmetrisch meer. Met permanente make-up kan er een natuurlijk lijn aangebracht worden, door middel van een lipliner. Ook is het mogelijk om de gehele lip in te kleuren. Is permanente make-up geschikt voor jou?

Voordat de permanente make-up wordt aangebracht is er eerst een intake gesprek. In dit gesprek vragen wij naar je wensen en bespreken we de mogelijkheden. Ook stellen we vragen over je gezondheid.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek dan kijken we samen of het geschikt is voor je en om de mogelijkheden te bespreken.

Opfrissen van eerder gezette Permanente make-up!

Heb je al permanente make-up en is die vervaagd of niet meer naar wens, ook dan kan je bij Skin Art Clinic terecht

"Het was een heel werk, maar super blij met mijn voeten. Ik draag alleen nog maar slippers. Echt een aanrader!!!"

Carien de Bruin

"Zeer tevreden.
2 hele lieve vriendelijke dames en het eindresultaat was verbazingwekkend
Nooit verwacht zulke volle mooie wimper van mezelf te hebben lash lift en henna brows zeker aan te raden !"

Caroline Van Amersfoort

"Ik kreeg prima verzorging, voldoende uitleg en prima tips. Ik ben zeer tevreden over mijn nagels. Ik word een vaste klant."
Marwa Chaaben

"Fijne behandeling en kennis making met het product graith gekregen, gratis!¡¡ Waar kan dat nog? Goede uitleg over de producten met super resultaat! Ik ben en blijf vaste klant!!"
Renata Steenbergen

"Net een lipblush gedaan bij Jolanda van Skin Art Clinic. Erg blij met het resultaat, Jolanda heeft goed oog voor het kiezen van de kleur. Jolanda was daarnaast heel professioneel. Legde de risico’s goed uit en vertelde stap voor stap wat ze ging doen. Over 6 week weer terug voor de nabehandeling :)"

Meike Jansen

"Heb een hele fijne booster behandeling gehad bij jolanda was zeer aangenaam en super goed voor de huid zo wie zo zijn alle behandelingen daar van top kwaliteit en gastvrij"
Jolanda van Veenendaal

Wij bezorgen door heel Nederland!

Meer informatie

Contact

Adres

Nieuwe Veenendaalseweg 61a

3911 MG Rhenen

Openingstijden

M-V:  9:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: Gesloten

KVK

82629250

BTW

NL003713895B54

Stuur ons een bericht

Algemene voorwaarden

PMU info en algemene voorwaarden

Intake permanente makeup tepelhof

#