Welkom op de website van Schoonheidssalon Skin Art Clinic. Hier staat alle informatie over behandelingen en producten. Ook kunt u hier een afspraak inplannen.

Permanente Make-Up

Permanente make-up is een van de specialisaties bij Skin Art Clinic.
We brengen pigmenten aan in de bovenste huidlaag met een speciaal daarvoor geschikte PMU machine en naalden. Zo creëren we wenkbrauwen, eyeliners, lipliners of full lips. Bij Skin Art Clinic staan kwaliteit, hygiëne , vakkundigheid en service op de eerste plaats. Ik ben een gediplomeerd permanente make-up artist en de salon is GGD goedgekeurd. Wil je niet meer uren voor de spiegel staan om je make-up aan te brengen, geen uitgelopen eyeliner of bijgetekende wenkbrauwen meer. Wil je mooie verzorgde lippen zonder dat je lippenstift op hoeft te doen of een lipliner moet gebruiken. Dan is permanente make-up misschien de oplossing voor jou. Loop gerust ‘s binnen in de salon voor meer informatie en vrijblijvend advies.

De wenkbrauwen

Heb je bijna geen of weinig wenkbrauwen?

Dan is de Hairstroke techniek misschien iets voor jou. Bij de Hairstroke techniek worden er haartjes aangebracht met pigment waardoor er een natuurlijk uitstraling van vollere wenkbrauwen kan worden gecreëerd. Heb je dunne (of weinig vorm in) de wenkbrauwen, maar nog voldoende haartjes dan is de Schaduwtechniek oftewel de Powderbrow wel geschikt voor jou.

Soms is een combinatie van de twee technieken ook mogelijk om toe te passen. Heb je al permanente make-up en is die vervaagd of niet meer naar wens? Ook dan kan je bij Skin Art Clinic terecht. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. Dan kijken we samen of het geschikt is voor je en om de mogelijkheden te bespreken

De eyeliner

Er zijn verschillende eyeliners mogelijk. De Lash in Lash techniek is het pigmenteren tussen de haartjes, waardoor de wimperrand gekleurd wordt en daardoor de wimpers voller lijken en een natuurlijke uitstraling behouden.

De eyeliner is hetzelfde principe, alleen wordt er een extra lijn tegen de wimperrand gezet.

Bij de Advanced Eyeliner (bredere eyeliner) laten we de lijn iets uitwaaieren naar de buitenhoek, waardoor er een ‘wing’ wordt gecreëerd. Een mooie eyliner laat uw ogen spreken!

De lipliner

Bij de lippen zijn soms de contouren wat vervaagd of ogen niet symmetrisch meer. Met permanente make-up kan er een natuurlijk lijn aangebracht worden, door middel van een lipliner. Ook is het mogelijk om de gehele lip in te kleuren. Is permanente make-up geschikt voor jou?

Voordat de permanente make-up wordt aangebracht is er eerst een intake gesprek. In dit gesprek vragen wij naar je wensen en bespreken we de mogelijkheden. Ook stellen we vragen over je gezondheid.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek dan kijken we samen of het geschikt is voor je en om de mogelijkheden te bespreken.

Opfrissen van eerder gezette Permanente make-up!

Heb je al permanente make-up en is die vervaagd of niet meer naar wens, ook dan kan je bij Skin Art Clinic terecht

"Na 1 dermaplanning behandeling zie ik al meteen resultaat; ze legt alles zo goed uit en geeft zulke goede tips! Vakkundige vrouw en je voelt je meteen op je gemak!"

Desteny van Verseveld

"Gisteren geweest. je krijgt goede informatie waar je ook echt wat aan heb. Wat ik ook leuk vindt zijn de acties. zo blijft het leuk. Ik ben om je heb er een klant bij."

Jolanda Kleinveld van Ruler

"Dermaplaning gehad, goede behandeling met mooi resultaat. Ook mijn wenkbrauwen geepileerd en geverfd naar alle tevredenheid. En als leuk extraatje uit de grabbelton een gratis manicure gewonnen!"
Suus

"Heerlijke behandeling gehad. Goede uitleg van een vakvrouw! Bedankt.."

Rowan Roxanne

"Vandaag een huidanalyse gehad en een proefbehandeling …. zoveel goede informatie en tips! Heel vakkundig en aardig. Wanneer je een goed verzorgde huid wilt zou ik zeker een afspraak maken! Nogmaals bedankt 🙏🏻"

Brenda Kranendonk

"Vanmiddag een ontspanningsmassage ontvangen. o.a ook wat bindweefselmassage. Ben na 1 behandeling al wat meer ontspannen. top en wat was het lekker ontspannend. Had nog wel even mogen duren"
Netty Cijs

Wij bezorgen door heel Nederland!

Meer informatie

Contact

Adres

Veenendaalseweg 61a

3911 MG Rhenen

Openingstijden

M-V:  9:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: Gesloten

KVK

82629250

BTW

NL003713895B54

Stuur ons een bericht

Algemene voorwaarden

PMU info en algemene voorwaarden

Intake permanente makeup tepelhof

#