Welkom op de website van Schoonheidssalon Skin Art Clinic. Hier staat alle informatie over behandelingen en producten. Ook kunt u hier een afspraak inplannen.

Tanden bleken

Een mooi verzorgd gebit met mooie witte tanden is populair en er zijn steeds meer mensen die er voor kiezen om hun tanden een paar tinten witter te laten maken door middel van een tanden bleek behandeling.

Door kleurstoffen in voedingsmiddelen en dunner wordend glazuur verkleuren de tanden ook worden de tanden donkerder naarmate we ouder worden. Door de tanden te laten bleken kunnen de tanden weer een paar tinten lichter worden.

De kleur van de tanden word bepaald door de dikte en de kleur van het tandbeen, als het tandbeen dikker is is de kleur van de tanden geler dit is genetisch bepaald. De een heeft van nature wittere tanden dan de ander dit komt dan ook door het tandbeen.

Ook leeftijd speelt mee. Je zal merken dat naarmate je ouder word je tanden donkerder worden.

Dit komt door de vorming van het tandbeen die word dikker en het glazuur word dunner door slijtage.

Het uiteindelijke resultaat van het bleken word dan ook voor een groot deel bepaald door de basis kleur van je tanden en je eet en drink gewoonten. Koffie, thee gekleurde producten maar ook roken en slechte mond verzorging hebben invloed op de kleur van de tanden.

 

Tijdens de behandeling

Heb je kronen, vullingen, facings,bruggen of schildjes van porcelein dan kleuren deze niet mee. Deze kleuren tijdens de behandeling niet mee en kunnen zelfs na de behandeling meer opvallen omdat je tanden witter zijn geworden.

Tijdens de behandeling heb je een mond spreider in. Dit kan voor sommige mensen onaangenaam zijn omdat je je mond voor tenminste 20 minuten niet kan sluiten. Wanneer je gekozen hebt voor 3x 20 minuten is dat een uur.

 

Na de behandeling mag je je tanden poetsen met een speciaale tandpasta en wat water drinken.

Wij raden aan de eerste 12 uur liefst de eerst 24 uur na de behandeling de volgen dranken en voedingsmiddelen niet te gebruiken.

 • Rode wijn
 • Koffie/ thee
 • Gekleurde frisdrank
 • Zure fruitsappen
 • Zuur fruit/ sinasappel, manderijn enz..
 • Alles wat vlekken achterlaat op een wit t-shirt
 • Niet te roken

Wat kan wel

 • Melk
 • Water
 • Banaan
 • Appel zonder schil
 • Wit brood
 • Rijst
 • Witte kaas
 • Yoghurt enz..

"Na 1 dermaplanning behandeling zie ik al meteen resultaat; ze legt alles zo goed uit en geeft zulke goede tips! Vakkundige vrouw en je voelt je meteen op je gemak!"

Desteny van Verseveld

"Gisteren geweest. je krijgt goede informatie waar je ook echt wat aan heb. Wat ik ook leuk vindt zijn de acties. zo blijft het leuk. Ik ben om je heb er een klant bij."

Jolanda Kleinveld van Ruler

"Dermaplaning gehad, goede behandeling met mooi resultaat. Ook mijn wenkbrauwen geepileerd en geverfd naar alle tevredenheid. En als leuk extraatje uit de grabbelton een gratis manicure gewonnen!"
Suus

"Heerlijke behandeling gehad. Goede uitleg van een vakvrouw! Bedankt.."

Rowan Roxanne

"Vandaag een huidanalyse gehad en een proefbehandeling …. zoveel goede informatie en tips! Heel vakkundig en aardig. Wanneer je een goed verzorgde huid wilt zou ik zeker een afspraak maken! Nogmaals bedankt 🙏🏻"

Brenda Kranendonk

"Vanmiddag een ontspanningsmassage ontvangen. o.a ook wat bindweefselmassage. Ben na 1 behandeling al wat meer ontspannen. top en wat was het lekker ontspannend. Had nog wel even mogen duren"
Netty Cijs

Wij bezorgen door heel Nederland!

Meer informatie

Contact

Adres

Veenendaalseweg 61a

3911 MG Rhenen

Openingstijden

M-V:  9:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: Gesloten

KVK

82629250

BTW

NL003713895B54

Stuur ons een bericht

Algemene voorwaarden

PMU info en algemene voorwaarden

Intake permanente makeup tepelhof

#