Welkom op de website van Schoonheidssalon Skin Art Clinic. Hier staat alle informatie over behandelingen en producten. Ook kunt u hier een afspraak inplannen.

Tanden bleken

Een mooi verzorgd gebit met mooie witte tanden is populair en er zijn steeds meer mensen die er voor kiezen om hun tanden een paar tinten witter te laten maken door middel van een tanden bleek behandeling.

Door kleurstoffen in voedingsmiddelen en dunner wordend glazuur verkleuren de tanden ook worden de tanden donkerder naarmate we ouder worden. Door de tanden te laten bleken kunnen de tanden weer een paar tinten lichter worden.

De kleur van de tanden word bepaald door de dikte en de kleur van het tandbeen, als het tandbeen dikker is is de kleur van de tanden geler dit is genetisch bepaald. De een heeft van nature wittere tanden dan de ander dit komt dan ook door het tandbeen.

Ook leeftijd speelt mee. Je zal merken dat naarmate je ouder word je tanden donkerder worden.

Dit komt door de vorming van het tandbeen die word dikker en het glazuur word dunner door slijtage.

Het uiteindelijke resultaat van het bleken word dan ook voor een groot deel bepaald door de basis kleur van je tanden en je eet en drink gewoonten. Koffie, thee gekleurde producten maar ook roken en slechte mond verzorging hebben invloed op de kleur van de tanden.

 

Tijdens de behandeling

Heb je kronen, vullingen, facings,bruggen of schildjes van porcelein dan kleuren deze niet mee. Deze kleuren tijdens de behandeling niet mee en kunnen zelfs na de behandeling meer opvallen omdat je tanden witter zijn geworden.

Tijdens de behandeling heb je een mond spreider in. Dit kan voor sommige mensen onaangenaam zijn omdat je je mond voor tenminste 20 minuten niet kan sluiten. Wanneer je gekozen hebt voor 3x 20 minuten is dat een uur.

 

Na de behandeling mag je je tanden poetsen met een speciaale tandpasta en wat water drinken.

Wij raden aan de eerste 12 uur liefst de eerst 24 uur na de behandeling de volgen dranken en voedingsmiddelen niet te gebruiken.

 • Rode wijn
 • Koffie/ thee
 • Gekleurde frisdrank
 • Zure fruitsappen
 • Zuur fruit/ sinasappel, manderijn enz..
 • Alles wat vlekken achterlaat op een wit t-shirt
 • Niet te roken

Wat kan wel

 • Melk
 • Water
 • Banaan
 • Appel zonder schil
 • Wit brood
 • Rijst
 • Witte kaas
 • Yoghurt enz..

"Het was een heel werk, maar super blij met mijn voeten. Ik draag alleen nog maar slippers. Echt een aanrader!!!"

Carien de Bruin

"Zeer tevreden.
2 hele lieve vriendelijke dames en het eindresultaat was verbazingwekkend
Nooit verwacht zulke volle mooie wimper van mezelf te hebben lash lift en henna brows zeker aan te raden !"

Caroline Van Amersfoort

"Ik kreeg prima verzorging, voldoende uitleg en prima tips. Ik ben zeer tevreden over mijn nagels. Ik word een vaste klant."
Marwa Chaaben

"Fijne behandeling en kennis making met het product graith gekregen, gratis!¡¡ Waar kan dat nog? Goede uitleg over de producten met super resultaat! Ik ben en blijf vaste klant!!"
Renata Steenbergen

"Net een lipblush gedaan bij Jolanda van Skin Art Clinic. Erg blij met het resultaat, Jolanda heeft goed oog voor het kiezen van de kleur. Jolanda was daarnaast heel professioneel. Legde de risico’s goed uit en vertelde stap voor stap wat ze ging doen. Over 6 week weer terug voor de nabehandeling :)"

Meike Jansen

"Heb een hele fijne booster behandeling gehad bij jolanda was zeer aangenaam en super goed voor de huid zo wie zo zijn alle behandelingen daar van top kwaliteit en gastvrij"
Jolanda van Veenendaal

Wij bezorgen door heel Nederland!

Meer informatie

Contact

Adres

Nieuwe Veenendaalseweg 61a

3911 MG Rhenen

Openingstijden

M-V:  9:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: Gesloten

KVK

82629250

BTW

NL003713895B54

Stuur ons een bericht

Algemene voorwaarden

PMU info en algemene voorwaarden

Intake permanente makeup tepelhof

#